АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО
СЪС СПЕЦИАЛНА
ИНВЕСТИЦИОННА ЦЕЛ
 
 
"ПАРК" АДСИЦ представи одитиран годишен финансов отчет за 2018 г. на КФН и обществеността.
English
 

rates.gif
ivan_lilov.gif
ПАРК АДСИЦ планира всички права на аукциона
Всичките предложени вчера /9 януари/ на аукциона 1785 038 права на дружеството бяха пласирани в четири сделки по 1 стотинка за брой. „ПАРК” АДСИЦ планира да увеличи капитала си от 5,2 млн. лв. на...


Всичките предложени вчера /9 януари/ на аукциона 1785 038 права на дружеството бяха пласирани в четири сделки по 1 стотинка за брой. „ПАРК” АДСИЦ планира да увеличи капитала си от 5,2 млн. лв. на 10,4 млн. лв. Със средствата от увеличението, както и със заемни такива дружеството възнамерява да строи търговски и офис комплекс, разположен върху парцел с площ от 4 275 кв.м в кв.”Горубляне”.


Публикувано: 10 яну 2007 | изпрати на приятел изглед за печат създай pdf с тази новина

brocker.png
“ПАРК” АДСИЦ предлага на вашето внимание урегулирани поземлени имоти с площи от 2,4,6 и 60 дка., в село Юнец на изключително атрактивни цени. Селото се намира на 35 км. от гр. Варна в посока гр. Бургас. Разстоянието до морския бряг е 8 км. Селото е разположено в източните склонове на Стара Планина и е в непосредстена близост до уникалния екологичен проект на арх. Норман Фостър, които ще бъде изграден в местността "КАРАДЕРЕ".
повече >